Saunaetiketti

SAUNAVUOROJEN SÄÄNNÖT

Saunavuoro alkaa vasta merkittynä aikana. Kuistille tai yläkerran pukuhuoneeseen ei saa mennä ennen vuoron alkua.

Kunnioitetaan vuorojen päättymisaikaa ja poistutaan saunalta ajoissa. Saunalle tai terassille ei saa mennä ennen oman vuoron alkua. Ahveniston saunalla toimintapuisto on määrännyt 100 euron asiakassopimusehtojen mukaisen sakon, joka tulee säännön rikkojan maksettavaksi.

Vuoron päättymisaikaan mennessä on saunan, yläkerran pukuhuoneen ja kuistin oltava vapaat seuraavalle käyttäjälle. Viimeinen saunoja puhdistaa suihkuhuoneen lattian lastalla.

Saunavuoroilla käytetään Pulahtajien jäsenranneketta.

Pulahtajien jäsenet saavat ottaa ilmaiseksi saunavuoroille perheeseen kuuluvat, alle 12-vuotiaat lapset. Lapsen saa ottaa mukaan myös niille vuoroille, jotka on tarkoitettu vain jäsenille. HUOM: Kertamaksajan mukana vuorolle tulevasta lapsesta on maksettava myös kertamaksu 5€.

Pidetään laudekeskustelut asiallisina ja muita kunnioittavina, että kaikilla on mukava ja turvallinen olo.

Saunavuorolla noudatamme turvallisia käytäntöjä, saunomme ja pulahdamme omalla vastuulla.

Kipinäniemen vuorojen päättyessä huolehdimme, että kiuas on sammutettu, lattiat ovat kuivat, saunan ja ylämökin ovet lukitut ja matot nostettuna terassin kaiteelle kuivumaan. Huolehditaan siisteydestä viemällä roskat roskikseen. Kiuas sammutetaan naisten pukuhuoneesta vääntämällä jääkaapin vasemmalla puolella oleva ajastin nollalle.

Koputa suihkutilan oveen ennen kuin menet sisään. Suihkutilat ovat kaikkien yhteiskäytössä.

MUITA OHJEITA SAUNAVUOROILLE:

Kipinäniemen saunan osoite on Kipinäniementie 42, Hämeenlinna, Katumajärven rannassa. Autoille on varattu parkkitilaa juuri ennen punaista tupaa tien vierestä.

Pukuhuoneet löytyvät Kipinäniemen päärakennuksesta, sekä lisäpukuhuone naisille saunarakennuksesta. WC-tilat miehille ovat päärakennuksessa, naisille saunalla. Suihkut ovat yhteiskäytössä.