Jäseneksi

Vuonna 2024 vuotuinen jäsenmaksu on 130 euroa ja sillä pääsee kaikille vuoroille. On myös mahdollista maksaa vain puoli vuotta kerrallaan tammi-kesäkuu 70 euroa ja heinä-joulukuu 70 e. Kahdessa erässä maksettaessa jäsenmaksun hinnaksi tulee 140 euroa/ vuosi. Pelkän kesäajan jäsenmaksu on 70 euroa.

Jäsenhakemukset sähköpostilla osoitteeseen pulahtajaksi@pulahtajat.fi

Ilmoita viestissäsi osoitteesi, puhelinnumerosi sekä syntymävuotesi. Paluupostissa saat jäsenkirjeen, josta löytyy ohjeet jäsenmaksuun sekä saunavuorot.

Mikäli jäsenyys kiinnostaa, mutta haluat tulla koepulahtamaan ennen päätöstä, voit laittaa meille sähköpostia (pulahtajaksi@pulahtajat.fi) tai viestiä Messengerillä (Hämeenlinnan avantouinti- ja saunaseura Pulahtajat ry), niin sovitaan ajankohdasta. Pulahtajamentori odottaa sinua saunalla ja esittelee paikat ja toiminnan.

Vanhat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksun tilinumeroon FI13 5680 00204739 28 . Viitenumero pysyy samana eli olet saanut sen jäsenkirjeessä liittymisen jälkeen.

Ohjeet uudelle jäsenelle

Pulahtajien tukikohta on Ahveniston rantasauna, Ahvenistonjärven rannalla Hämeenlinnassa. Saunan omistaa Hämeenlinnan kaupunki ja sitä hallinnoi Ahveniston Toimintapuisto. Pulahtajilla on omat varatut saunavuorot, ja saunaa voi vuokrata myös yksityisesti, https://www.ahvenisto.fi/fi/8-sisalto/14-sauna .

Ahveniston saunalla pukuhuoneet ovat ylä- ja alakerrassa. Yläkerrassa sijaitsevat sauna, suihkutilat ja naisten pukuhuone. Alakerrassa on erilliset naisten ja miesten pukuhuoneet ilman suihkutiloja. Lukittavia kaappeja ei löydy.

Pukuhuoneet ja terassi ovat vapaat Pulahtajille vasta kun vuoro alkaa. Viimeinen saunoja kuivaa lastalla pesuhuoneen ja saunan lattiat. Muista myös yleinen hygienia.